Ons netwerk

Ons netwerker header
Ook samenwerken?
Neem contact met ons op en kijk wat wij voor elkaar kunnen betekenen
met wie werken wij samen

Ontmoet onze partners

Als Vitaal in het Groen zijnde willen wij in samenwerking met ons netwerk de fitheid en vitaliteit van medewerkers van organisaties bevorderen. Ook samen werken? Neem contact met ons op en kijk wat wij voor elkaar kunnen betekenen.
Werken aan een veilige, prettige en productieve werkplek- en organisatie

Van Altena & de Jongh werkt samen met haar klanten aan een veilige, prettige en productieve werkplek- en organisatie. Gezond werken betekent dat je je prettig en veilig voelt op je werk en productief kunt werken. Vitaal in het Groen is een van die initiatieven die organisaties beweegt naar een gezonder Nederland.

Terreinbeherende organisatie in de provincie

Samen met vrijwilligers en opdrachtgevers werken we keihard om Noord-Holland nog mooier te maken. Dat doen we in onze eigen natuurgebieden, maar ook ver daarbuiten via projecten en publieksactiviteiten.

Met ruim 3000 partners stimuleert, versterkt en versnelt Alles is Gezondheid de maatschappelijke beweging naar een gezond Nederland. 

platform innovatieve natuurcombinaties

Provincie Noord-Holland wil biodiversiteit vergroten onder andere door innovatieve natuurcombinaties. Groen Kapitaal is als platform opgericht om partijen die hiermee actief zijn te verbinden en elkaar te inspireren en stimuleren. Vitaal in het Groen is één van de initiatieven die hier als Groen&Gezond combinatie uit voort is gekomen.

Annette Postma

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte het actuele nieuws, ontwikkelingen en vacatures.